Laatste loodjes in Fryslân

Op 20 mei was onze laatste wandeldag van het Santiago-aan-het-Wad-pad van Eijsden in Limburg naar het Friese Finistere, Zwarte Haan aan de dijk bij het Wad.

We liepen die dag van Akkrum naar Mantgum. Omdat ik die dag niet overal stempels kon krijgen, ben ik er vandaag nog even langs geweest. Het blijkt dat ik een heel oud adressenlijstje bij me had, meer dan vier jaar oud. Ja, dat werkt niet, dus gelijk een nieuwe lijst gedownload.

Er zit flink wat tijd tussen de vorige Wad-wandeling en deze.Dat komt omdat we tussendoor nog op vakantie gingen in Normandië, Bretagne en in de buurt van Vézelay. Zie op: Gewoon wat Gewandel

De afsluiting op 25 juli a.s. kunnen.we niet allebei meemaken, Ans moet dan werken. Jammer! Maar we hebben nu twee dagen en we kunnen zo Sint-Jacobi-Parochie en Zwarte Haan samen bereiken, dan zit onze gezamelijke wandeltocht er op. Een prachtige wandeling zo dwars door Nederland. En heel gek: we hebben vanaf Eijsden in februari bijna alleen maar mooi weer gehad. Deze week ook weer!

Morgen weer verder, zin aan!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s