Links in een internetbos

 

 

internetbos

 

Voor de “duidelijkheid” heb ik nu heb ik de volgende blog aangemaakt op WordPress:

https://wandeleninierland.wordpress.com   Hier kun je onze wandelavonturen in Ierland volgen als je dat leuk vind. Volgende week gaan we daar aan de wandel op de schiereilanden Kerry en Beara.

Meer algemene wandeldingen schrijf ik in de volgende blog: https://gewoonwatgewandel.wordpress.com Zaken die met wandelen te maken hebben, maar ook oefenwandelingen, bijvoorbeeld stukjes GR-5 of andere kortere wandelingen.

De Camino-verhalen blijven gewoon op deze site https://andrys1956.wordpress.com Dat was oorspronkelijk de site die ik voor de Camino was begonnen én die wil ik daar voor blijven gebruiken.  Vandaar dat ik nu alles wat opsplits. Ook het Zuiderzeepad wat we liepen, want dat was voor mij een beetje de Camino naar Huis, naar mijn geboorteplek.

En dan is er nog de site https://opwegnaarnidaros.wordpress.com Die ben ik vorig jaar begonnen, omdat we toen eigenlijk de Olav-route wilden doen. Dit plan is er nog steeds, maar hiervoor moeten er vakantiedagen, maar ook nog wat geld gespaard worden. Maar eens zullen we naar Trondheim lopen. Alleen weten we nog niet wanneer.

Ik hoop dat je er een beetje wegwijs uit word, het werd tijd de boel wat te reorganiseren, want ik zag zelf door de blogbomen het internetbos niet meer.

Dankjewel voor reacties, blijf reageren, op deze site of op die andere, want dat vind ik heel erg leuk.

Oan sjens!

Andrys

 

4 thoughts on “Links in een internetbos

    1. Ik ben niet zo handig met sites maken, zie dat anderen één site hebben en dan verschillende categorieën, waaruit de lezer kan kiezen. Dit is mij tot-nu-toe nog niet gelukt.
      Daarom deze omslachtige manier, steeds werr nieuwe blogs erbij. Ik hoop dat het nog te volgen is.
      Want bloggen vind ik wel heel erg leuk én ik ben geloof ik niet de enige…..

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s