Alweer weg

image

Woensdag/donderdag 13/14-05.
Het is woensdagavond, net half acht. Ik ben weer onderweg. Zit in de trein en ben net ingestapt bij Station Sevenum. Om 20:15 uur vertrekt de Eurolinerbus vanaf Eindhoven CS. Ans bracht me naar het station, raar om alweer te gaan na een onderbreking van zo’n vier weken. Weer afscheid nemen, maar ik ga nu toch anders dan in maart. Zin heb ik er wel weer in, in het lopen, in het Franse land, in het avontuur. Iemand schreef: “Doe maar rustig aan, ga eerst herstellen, de Weg die loopt niet weg, die is er volgend jaar ook nog!”  En dat is ook zo, maar je weet niet hoe het voelt als je ‘m moet onderbreken. Niet fijn!  Daarom ben ik blij weer verder te kunnen, wel rustig aan, even aftasten hoe het gaat de eerste dagen.
Het begint “goed”, in Eindhoven kom ik er achter dat Stoffel Staf nog op het perron in Sevenum staat. Ben daar zo van geschrokken dat ik vergeet me uit te checken op Eindhoven CS. Balen! Gelukkig komt de Euroliner te laat en kan nog even teruglopen naar het station. Zonder Stoffel verder dus…dat wordt wat….

image

Zit nu vier uur in de bus en we zijn net de Franse grens over. Iedereen probeert te slapen, dit gaat moeizaam. De stoelen zitten niet erg lekker.

Nu is het 4:20 uur, we pauzeren, want de bus moet volgetankt worden, volgende halte is Tours. Wat kletsen met meiden die vakantiewerk gaan doen bij Eurocamp. Spannend! Nog drie uurtjes dan ben ik in Poitiers….voor ik de trein pak naar Limoges eerst kijken of ik ergens een oplader kan kopen, die ben ik ook vergeten….

2 thoughts on “Alweer weg

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s