Vader van de gedachte

image

Hier een foto van de kaart waar ik nu al drie weken tegenaan kijk. Er is een speld geprikt in de buurt van Neuvy-Saint-Sepulchre. Cluis staat niet op deze grote landkaart van La France.
Ik heb besloten om i.v.m. eventuele tijdsdruk een stukje over te slaan en verder te lopen vanaf Limoges.
Buskaart van Euroliner en treinkaartje naar Limoges heb ik al in huis. Woensdagnacht vertrek ik vanaf Eindhoven CS. Dan ben ik om 7:15 uur in Poitiers en om 12:00 uur in Limoges.  Misschien allemaal wat voorbarig, aangezien morgenvroeg het gips er af gaat. Maar ik hoop op beterschap, het voelt al beter als een paar weekjes geleden. Tot woensdag kan ik dan goed bekijken of het echt goed gaat.

En dan rustig aan, weer verder op het Pad van Saint-Jacques in Frankrijk, richting Perigueux, richting Saint-Jean-Pied-de-Port, naar de kust, naar Bilbao, naar Oviedo….Santiago de Compostela. En als het lukt ook nog Finistere, het eind van de wereld. En ook bijna het eind van mijn verlof. Tweeënhalve maand, dat moet te doen zijn. De wens is de vader van de gedachte, wie de moeder is daar lees ik niets over. Op Moederdag…

2 thoughts on “Vader van de gedachte

  1. Hoi andrys. Ik hoop voor je dat het gaat lukken, gips eraf en lopen. Wees voorzIchtig kan ik alleen maar zeggen. Route over Bilbao is zwaar. Mocht het minder goed gaan als gehoopt kun je misschien de route Frances nemen deze keer en dan de volgende keer de del norte wn primitivo. Kijk het aan en voel luister naar je lijf is mijn advies. Ultreya

    1. Hoi Eugene,
      Dankjewel voor je tips, ik kijk er naar uit dat het gips er af gaat en bekijk dan hoe het is. Mocht ik nog last hebben, dan is het beter om nog te wachten. En eventueel inderdaad de Camino Frances. Even afwachten nog….

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s