En verder?

Het is 4 mei en ik zit nu al paar dagen veel achter de computer en kijk ook verdacht veel op de BlablaCar-app op mijn telefoon. Allerlei reis-opties ingevoerd: Cluis, Gargilesse-Dampierre, Argenton-sur-Creuse, La Souterrain, Limoges…En toen daar geen ritten waren Parijs.
Daar reizen nog veel mensen naar toe, maar dan moet ik nog een heel stuk met metro en trein. Vandaar dat ik oproep op de FB-groep Sint Jacobs Route heb gezet. Direct na 2 minuten kreeg ik al reacties. Vooral van Ineke Takken, die die site beheerd: heel veel tips, ideeën om te reizen, met de trein, met Euroliner, je kunt het zo gek niet bedenken. Ze heeft me in ieder geval op idee gebracht om eventueel met Euroliner vanaf Eindhoven naar Poitiers te reizen, dan kan ik eventueel 13 mei al gaan. Vanaf Poitiers kan ik dan met de bus richting Argenton-sur-Creuse gaan, dan ben ik in de buurt van de route.
Nog een paar daagjes afwachten of er iemand met de auto in de buurt komt. En als dat niet het geval is dan boek ik die Euroliner.
Ik zal blij zijn als ik weer met Stoffel in de hand, de (lekker lichte) rugzak op mijn rug, mijn blik op oneindig, het mooie Franse land kan betreden.

image

4 thoughts on “En verder?

  1. Ha Andries, Ik hoop dat je nieuwe startdag snel aanbreekt!! Maar eerst je voetje goed laten genezen, dan kun je de zware vervolgroute weer lopen. Sterkte en veel succes met je opties om op de plaats van bestemming te komen. Groetjes Margot

  2. Hoi Andries nog even geduld hebben laat je voetje maar goed genezen, en dan kun jij je tocht weer voortzetten.
    Ik wens je heel veel sterkte toe en van uit mijn hart weet ik dat je de pelgrimstocht uit wandelt. En denk eraan ALLES KUMPT GOOD Groetjes May

  3. Rustig aan Andrys, zorg dat voet goed geneest loop je langer verder. Mooi om je zo te volgen. Groet Erik

  4. ja, je zusje sluit zich hier bij aan………eerst die voet……………en wie schrijft, die blijft…liefs

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s