Het loopt wat anders

Nou, dit is voorlopig mijn laatste blog. Mme. Weber bracht me met de auto naar ziekenhuisje La Chatre. Onderweg reden we nog door Neuvy-Saint-Sepulchre en meer plekken waar ik gelopen had waar ik me verlopen had. De koolzaadplanten waren nu uitgekomen! Prachtig mooi gezicht..
In La Chatre werden foto’s gemaakt, direct afrekenen bij de balie: € 35,-  Viel me nog mee.
Tijdje gewacht: er was Tunesische of Algerijnse radioloog, hij liet foto zien: breuk in middenvoetsbeentje!  Ik wacht nog op wat Dr.Pimparnel te vertellen heeft, maar ik hoor hier in de gite al dat ik moet rekenen op minimaal 5 weken rust. (bij de nieuw gekomen pelgrims zit een Belgische arts).
Morgen ga ik met bus en trein terug naar Nederland, dan ben ik ‘s avonds in Helden. Jammer, het loopt wat anders.
Hopelijk over vijf weken verder…

5 thoughts on “Het loopt wat anders

 1. Veel sterkte Andries! Gelukkig kun je na 5 weken de draad weer oppakken! Fijn dat je Ans en de kinderen weer ziet. Laat je lekker verwennen. Na 5 weken weer fris en gezond verder! Gr. Margot

 2. Wat ontzettend jammer Andrys! Ik was de laatste dagen alert op nieuwe berichten. Mijn verpleegkundig instinct dacht al dat er iets anders aan de hand was dan een infectie. Ieder nadeel heeft echter een voordeel. Je ziet je geliefden weer. Kop op! en beterschap. Groet Mirjam.

 3. Oooo wat is dit sneu!!! Wat zal je het moeilijk hebben nu. Zonaar een dikke maand van je ‘stappenplan’ af…shit..echt erg naar andries. Maar wel belangrijk dat voet goed geneest zodat je daarna verder kan. Hoop dat t troost geeft dat je pad nog doorgaat en er ook blijftt. Het pad wacht wel!!
  Tuut
  Tien

 4. Jammer Andries. Terugkeren naar Nederland zonder je doel te bereiken is wel het laatste wat je zou willen. Maar wat een ervaring met iedereen die je heeft geholpen op je tocht.. Dat mag je wel heel positief waarderen. Succes met je herstel.

 5. Een paar weken niet je blog gelezen en nu zie ik dat je wat met je voet hebt en terug gaat naar Ans en de kinderen. Jammer aan de ene kant en mooi dat je ook Ans wee even aan kunt kruipen en de kinderen. wij hebben begrepen dat het niet al te erg is en dat je met een week of 5 weer verder kunt. Gelukkig. Ben je gestruikeld of. zo.
  Tinie vond die foto daar op die rots maar niks, haar reactie: O Andries wat gefaarlyk.
  sterkte jonge en betterschip!!!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s