Een luie zondag

image

Dag 35:
Vanmorgen niet te laat opgestaan, om een uur of acht. Eerst naar de Boulanger, baguette, croissants, chocolade-broodjes gekocht. Madam van de bakker vraagt nu elke keer hoe het met mijn voet gaat, heel attent!
Net vanmorgen maak ik me weer wat zorgen over die voet, het zeurt er wat, het irriteert. Kan ook zijn dat de ontsteking nu wegtrekt? Ik hoop het, want ik wil verder.
Met Anne-Marie ontbeten, ze zei dat het wel kerstmis leek met die croissants en choco-broodjes. Nou, een lekker grote kom café erbij met lait, wat wil je nog meer…
Vandaag is het trouwens wel een bijzondere dag: het is onze trouwdag! Precies twintig jaar geleden zijn Ans en ik getrouwd !! Op 12 april 1995! De sms-en gingen daar dan ook over vandaag!
Twintig jaar geleden stonden we met mem en Bokko, met mam en Henk bij het Stadhuis in Venlo en vierden we met z’n zessen (eh bijna 7) een klein intiem feestje. Gebakjes eten op de Parade,  eten bij de Gouden Tijger en een wandeling door de Zwei Gebruder.
En die kleine nr. 7 is nu bijna 20 jaar!
“Wat flucht de tiid foarby…” tocht de alde pylger mei syn seare poat, “de tiid hald gjin skoft….”

Ik merk dat contact met het thuisfront heel belangrijk voor me is, ik verheug me er ook steeds op. Ook is het voor deze “alde pylger” heel motiverend om te merken hoeveel mensen me volgen. Dit doet me elke dag goed, dankjewel familie, vrienden, kenissen, collega’s voor het volgen van mij en voor de vaak opbeurende teksten. Ik wilde zeggen: “Moge God je belonen”, maar daar ga ik niet over…. In ieder geval dank jullie wel voor de aandacht!

3 thoughts on “Een luie zondag

  1. Lokwinske mei jimme troudei! Leuk om dyn bysûdere ferhalen te lêzen, een protte succes tawinske!

  2. Nou Andries, Proficiat! Je hebt jezelf in ieder geval feestelijk getrakteerd op lekker broodjes van de boulanger. Heerlijk, dat doet mij weer denken aan vele vakanties in Frankrijk. Geniet van de rustdag, hopelijk is het droog en schijnt de zon. Sterkte met je voet, een ontsteking heeft toch zijn tijd nodig. Forceer niets, want dan zit je waarschijnlijk langer in de lappenmand. Rust op zijn tijd is ook goed voor de pelgrimmer, haha. Fijne dag verder, groetjes Margot

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s