Pelgrimshoeve Kafarnaum in Vessum

kafarnaum
Ik heb me voor het weekend van 6 en 7 maart opgegeven voor een Voorbereidingsweekend op Pelgrimshoeve Kafarnaum in Vessum. De Pelgrimshoeve is gevestigd in een typische langgevelboerderij. Daarachter ligt een ruime tuin, waarin het informatiecentrum van het Nederlands Genootschap van St. Jacob gevestigd is. ‘t Atelier, zoals het gebouwtje heet, kan ook gebruikt worden voor vergaderingen en cursussen.

Enkele keren per jaar wordt door de groep vrijwilligers een voorbereidings- en reünieweekend gehouden. Deze worden gehouden van vrijdag 16.00 uur tot zaterdag 16.00 uur, met een maximum aantal van 12 personen. De weekenden worden geleid door twee ervaren vrijwilligers. Tijdens de voorbereidingsweekenden wordt er ingegaan op conditionele en praktische zaken en wordt aandacht besteedt aan geestelijke en mentale voorbereiding. Tijdens de reünieweekenden kunnen ervaringen worden gedeeld. Maar zover ben ik nog niet…..Eerst maar eens goed voorbereiden, dan ga ik in ieder geval  goed voorbereid aan de wandel maandag a.s.

5 thoughts on “Pelgrimshoeve Kafarnaum in Vessum

  1. mooie tocht gewenst Andrys ik volg je voetsporen!
    Ultreia et suseia
    Hartelijke “pelgrimsgroet”,
    Elisabeth

  2. Hallo Andrys, ik heb je ontmoet in Vessem. Bon camino! En goede reis naar Reims.

    1. Hoi Marijke, ik ben nu wel blij dat ik morgen eindelijk aan de wandel ga. Ik vond het pelgrims weekend heel fijn, mooi om al die verhalen van anderen te horen. En goede tips voor onderweg! Jij ook een Buen Camino!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s