Laatste dingetjes.

P1130036Vanmorgen ben ik toch nog even naar de dokter gegaan, de verkoudheid gaat maar slecht over en ik ben bang dat ik onderweg met een voorhoofdsholteontsteking kom te zitten. Dus van te voren nog maar even een kuurtje slikken, zodat ik die zorg al niet mee hoef te nemen.

In de wachtkamer kwam ik toevallig nog twee collega’s tegen. Ik was blij om May nog even tegen te komen, want zij werd laatst ziek én ik had haar anders niet meer gezien of gesproken.

Bij Meeuwis in Meijel kocht ik nog reservezooltjes voor in de Meindl-schoenen, ik denk dat ik die wel op zal slijten. Nou, dan heb ik wel alles in huis om mee te nemen. (Alles wat je thuis laat is meegenomen…..).

Nog mijn haar wat kortgeknipt bij de kapper, ik ga “netjes” op pad en hoef geen gel of wax mee te nemen, ik kan beter een petje opzetten.

Morgenmiddag naar Vessum, de bijeenkomst voor pelgrims, die op reis gaan. Ben wel nieuwsgierig naar wat voor mensen daar naar toe gaan, we hebben in ieder geval gemeenschappelijk, dat we allemaal naar Santiago de Compostela gaan.

En dan komen zaterdag de kinderen thuis, misschien komt er nog meer familie, afscheid nemen. Het komt nu erg dichtbij.

Zondagmiddag zijn we in Reims, hotelletje is geboekt. ‘s Avonds kunnen we nog mooi de stad bekijken.

2 thoughts on “Laatste dingetjes.

  1. Ha Andries, Nog even, dan ga je echt van start. Fijn dat de kinderen en wat familie langskomen. Gaat de tijd naar 8 maart weer wat sneller…….Nog even je kuurtje en dan fris en gezond op pad. Geniet samen in de mooie stad Reims. En dan begint je avontuur……. Nogmaals heel veel succes en op de been blijven! Groetjes Margot

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s