Laatste loodjes op het werk.

image

Vannacht heb ik mijn laatste nacht gewerkt voor mijn Reis naar Santiago de Compostella. Zoals je ziet hangt er op kantoor van de nachtdienst ook al een kaart, zodat mijn lieve collega’s me kunnen volgen. Mede dankzij hen krijg ik deze kans om zo lang vrij te zijn, ik ben blij dat zij mij deze kans hebben gegeven!
Vannacht heb ik getrakteerd op Santiagotaart, die Ans had gemaakt. Lekker met poedersuiker en vanillesaus.
Het blijft een raar idee dat ik vanaf 7 uur op 1 maart hier vijf maanden niet meer zal zijn. En op heel veel plaatsen wel….

4 thoughts on “Laatste loodjes op het werk.

 1. Ha Andries, nog 2 1/5 uur werken en dan beginnen de “vertrekkriebels” steeds dichterbij te komen. Gelukkig geen griep meer. De lente en het mooie weer ga je tegemoet. Net zoals de mooie omgeving waar je ieder dag gaat wandelen. Ik blijf je volgen, heel veel succes, maar rust eerst lekker uit en…slaap lekker zometeen. Gr. Margot

 2. Zo, het werk zit erop Margot, nu thuis nog wat uitrusten, nog wat spulletjes kopen voor in de rugzak, pelgrimsweekend en dan wordt het echt serieus tijd om te gaan.
  Dankjewel voor je reactie! Ik ga er een te-gekke-tijd van maken! Groetjes Andries

 3. Hoi Andrys,
  Wat ik zo wonderlijk vind is dat jij mij hebt gevonden op internet. Feitelijk ken je elkaar helemaal niet en toch kom je erachter dat er raakvlakken zijn. We houden beide van wandelen, bloggen en werken allebei in de zorg en zo kwam het dat ook ik deze ochtend uit de nachtdienst kwam en je bericht tussen de bezigheden van mijn werk al kon lezen. Het is bijzonder om met eigenlijk een “vreemde” zo mee te leven, want ja dat doe ik! Daarom zie ook ik er naar uit dat je gaat beginnen aan je lange maar geweldige reis/wandeling. Ik hoop dat jij maar ook Ans het een beetje vol houd. Het ga je goed!
  Buen Camino!!! Groet van Mirjam.

 4. Hoi Mirjam, wonderlijk is precies het woord! Wie weet wat voor wonderen ik nog tegenkom onderweg. Dankjewel voor je mooie woorden.

  Groetjes Andrys

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s