Tijd voor grotere rondjes om de kerk

febwand1

Vanmiddag toch nog een stukje gelopen, vandaag eens zonder rugzak en met mijn Lowa-schoenen. De andere schoenen, de Meindl’s heb ik gisteren naar de schoenmaker gebracht. De hakken waren flink scheef afgesleten.
Het was weer mooi weer vandaag én het werd tijd dat ik weer even buiten kwam. Ans is ziek thuis, ik heb de neiging om dan ook thuis te zijn, maar wil daar eigenlijk ook weer niet zijn.
Ik loop meestal een stukje door de Heldense Bossen langs het Kerkeboske, langs de bosrand en dan richting Baarloseweg, die ik dan oversteek. Langs een beek loop ik dan weer richting Helden. Vandaag stak ik de Molenstraat over en liep via die beek richting Schrames en zo weer naar huis.
Het deed me goed om weer even buiten te zijn, mooi weer, zonnetje erbij: heerlijk!
Thuis heb ik mijn rugzak eens uitgepakt en ben nu bezig met een paklijst: er moet echt wat van het gewicht af. Ik heb het eergisteren gewogen; echt veel te zwaar. Rugzak, gordeltasjes, jas wegen bijna 19 kilo. Daar moet echt zo’n 4 kilo van af, anders haal ik echt niet Santiago de Compostela. En dan heb ik nog niet alles ingepakt: reserve etenswaren, extra schoeisel, kruiden, medicijnen, reserveveters zitten er nog niet in.
Over precies een maand, op 8 maart a.s. gaan Ans en Frank me naar Reims brengen. We hebben er al een goedkoop hotelletje geboekt, de 9e maart vertrek ik dan. Het komt nu wel akelig dicht bij, ik voel de spanning, heb er zin in, maar ben er gelijk ook heel onzeker over.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s