Bijna een jaar geleden……

P1000556 P1000577 P1000614 P1000622 - kopie

Het is in maart een jaar geleden dat ik samen met mijn zoons Frank en Jan startte in Sint Jacobiparochie aan de reis naar Sint Jacob in Santiago. Het was fantastisch om de eerste kilometers in Fryslân met mijn twee zoons te lopen! Een mooi begin van mijn Reis van de Waddenzee naar de Atlantische Oceaan, van Zwarte Haan in Friesland naar Finisterre in Spanje.
We liepen daar in het weekend van 20 maart en liepen tot Heerenveen, een paar geweldige dagen. Wil je er meer over lezen? Kijk dan eens op mijn oude blog http://pylgerandrys.waarbenjij.nu

2 thoughts on “Bijna een jaar geleden……

  1. Af en toe lees ik een stukje van je oude blog. Ik ben nu bezig met jou verslag van Duitsland. Het spreekt me aan, want deze maand wandel ik met mijn moeder verder door Nijmegen en dan over de grens. Het pelgrimspad Limburg. Heerlijk weer wat dagen wandelen. Vrijheid.

  2. Hoi Mirjam, Dat is echt een aanrader, prachtige route daar, heel lang langs het riviertje de Niers lopen, het Reichswald, Ik vond het echt heel mooi daar!
    Ondanks mijn protestante roots genoten van al die devotie daar op de Maria-Bedevaartsplaats Kevelaer.
    Ik had het boekje Jacobspad, historische Pelgrimswegen naar Santiago tussen Rijn en Maas Deel 3 gebruikt, mooi, duidelijk en zeer informatief boekje!

    Buen Camino! Veel wandelplezier met je moeder!
    Andrys

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s