Eerste blog

Eens proberen om een blog te maken op wordpress.com. De site ziet er vertrouwd uit en werkt hopelijk goed. Ik schreef eerder op WaarBenJij.nu onder de naam PylgerAndrys.waarbenjij.nu, maar de meeste verslagen die ik schreef verdwenen….waar naar toe weet ik niet….Vandaar deze poging om een nieuwe blog te maken over mijn Reis naar Santiago de Compostela. De Reis die begon in maart 2014 in Sint Jacobiparochie in Friesland. Na 32 wandeldagen ben ik in Reims aangekomen, eind september 2014.

En in maart 2015 is het plan om weer door te gaan. Dwars door Frankrijk, naar Saint-Jean-Pied-de-Port in de Pyreneeen en dan via de Kustroute en Camino Primitivo naar Santiago de Compostela. Dat is het plan, Ik heb er de tijd voor genomen: vijf maanden, van maart tot augustus heb ik vrij, dus ik hoef me niet te jagen.

En dat is precies wat ik zoek: in rust naar Santiago de Compostela lopen, zonder me opgejaagd te voelen door een tikkende klok. Ik wil vooral genieten, van de omgeving, van de natuur, van het idee dat ik die ruimte heb.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s